Партия Волт на бившия реформатор Настимир Ананиев напуска  Изправи се.БГ и  ще

...
Партия Волт на бившия реформатор Настимир Ананиев напуска  Изправи се.БГ и  ще
Коментари Харесай

Партията на Настимир Ананиев напуска Изправи се.БГ

Партия Волт на някогашния модернизатор Настимир Ананиев напуска   " Изправи се.БГ " и  ще взе участие на идните парламентарни избори през ноември независимо или в друга коалиция. 

През почивните дни политически ръб на партията е взел решение освен да се отдръпна от мрежата на Манолова, само че и да отдръпна поддръжката си от коалиция " Изправи се! Ние идваме ".

" Направихме разбор на взаимоотношенията в обединението и поръчките, с които се събрахме преди 9 месеца и установихме, че има доста разминавания и огромна част от хората, с които стартирахме този план към този момент ги няма. Текущите участници и управление на обединението са се капсулирали в един затворен кръг и не помнят упованията на протестиращите, които ни събраха ", разяснява съпредседателят на Волт Венцислава Любенова.

Другият съпредседател - Симеон Трулев, пък разгласи, че техните членове и симпатизанти са очаквали постоянно държавно управление и " по съответно държание в Народното събрание на обединението, която подкрепяхме ".

" Последните дни се удари дъното - всеки дърпа в своята посока. Има хора от " Изправи се! Ние идваме! ", с които бихме траяли да работим, само че не и в този формат ", добави той. 

От " Волт " оповестяват, че ще вземат участие на идните парламентарни избори през ноември без значение дали със лична регистрация или в съдружна форма. 

Партията на някогашния народен представител от ДБГ Настимир Ананиев, няма депутати във към момента настоящото 46-о Народно заседание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР